Teistmoodi pidukutse

Eva-Kaia Vabamäe, omakultuuride osakonna metoodik

Homme on Eesti Rahva Muuseumil 103. sünnipäev ja sel puhul käisime täna tortide ja õhupallidega külas teistel Tartu muuseumidel, et neidki peole kutsuda. Igal pool võeti meid vastu suure üllatuse ja lõbusate nägudega, kuna ootamatu ukse taha ilmumine tekitas kõikjal parasjagu elevust. Lõpuks tuli juba päris mardisandi tunne peale, kuna keegi ei julgenud meid tühjade kätega ära lasta – toojale peab ju midagi andma, muidu läheb õnn ära. Nii me siis saimegi mitmel korral värskeid trükiseid, parimat kohvi ja Põllumajandusmuuseumis lausa ahjusooja leiba maasingiga.

Tagasisõidul omakesis leidsime, et kolleege peakski igal aastal tervitamas käima hakkama – jagatud rõõm on ikka kõige suurem rõõm!

Sünnipäeva kava leiad meie koduleheküljelt – tegevust jagub kõigile, avatud on kõik muuseumi majad ning isegi piletit pole vaja osta!

ERM 103 tort

Sünnipäevatort: rukkipõhjal ja õhulise kamakreemiga.

2 thoughts on “Teistmoodi pidukutse

  1. Ootan põnevusega homset päeva,et vaadata vanas Veski tn.majas ruume,mis oli minu esimene töökoht 50 aastat tagasi ja huviga disainivaasi kursust,et teha oma kätega lillevaasi oma ikebanale.Kohtumiseni vanas ERM-s

Lisa kommentaar