1909 tulemeetrit

Nele Tammeaid, fotograaf

Roosi tänav, foto Arp Karm

Reedel, 21. detsembri õhtul toimus retk Raekoja platsilt mööda Roosi tänavat kuni Eesti Rahva Muuseumi uue hoone paigani. Tee sillutati küünaldega ja pööripäevale kohaselt oli trummi-, tantsu- ja tulemängu. Siin on fotojäädvustus:3 thoughts on “1909 tulemeetrit

  1. hea seeria, ilus aastalõpetus, jõulu eel, paneb ikka mõtlema ka, kellega me neid küünlaid seal läitsime, ürgne sepp ja lõõmav ingel :-), kõrgendatud meeleoluls linnarahvas, osad olid isegi ajalehet kaarti välja lõiganud ja siis eriti hea meel on siiski sellest ka, et noor ja pisike põlvkond oli ka kohal, kes läks küünaldega ees, ERMi lumesaani seest sai ilge mass endale küünlad võtta ja vanurid vudisid järele, ERM – ikkagi võimas asi

  2. Veidi varjutab seda üritust asjaolu, et ärapõlenud küünlaid keegi järgmine päev ära koristama ei tulnud. Võimalik, et kaarsilla otsa juures koristati kenasti ära kuid Roosi tänaval mattusid küünalde plekist kestad ülejärgmine päev lume alla ja nüüd hakkasid jälle välja sulama.

  3. Tere Andres, kindlasti koristame nad ära. Nagu te juba mainisite jäid nad lume alla, mistõttu ei saanud seda järgnevatel päevadel teha.

Lisa kommentaar